Végtelenségig tökéletesítgetni, veszélyes

V

Egy alkotó folyamatunknak a végeredményét végtelenségig tökéletesítgetni, és a kezünk közül soha nem kiadni veszélyes.

Nem csak a fejlődésünket gátolja meg, eredményeinktől foszt meg minket (és másokat), de gyakran a hobbink/projektünk végét is jelenti idővel. 

Ha valamit sohasem adunk ki a kezünk közül (mert még nem tökéletes; valami még hiányzik; nem az igazi; most nincs inspirációm befejezni)
Az kívülről nézve, ugye nem létezik. Ami nem létezik, azt pedig nehéz értékelni, nehéz visszajelzést adni rá, és még annál is nehezebb élvezni azt mint néző/hallgató/olvasó.

Ezen felül a semmit biztos hogy senki nem fogja élvezni, valamit pedig prsze lesznek akik nem fogják, lesznek műveink amit szinte senkinse fog, mások pedig élvezhetik végre. Kifekezhetik rajongádukat, elmondhatják neked mik az erősségei a műnek, azt hogy hogyan segített nekik. Jéééj ☺️☺️

Az a nehézség a saját fejünkben kattogva valmin, hogy még nem tökéletes, hogy az a kis lépés ami nekünk világnakmérződik, nem nagyon fog számítani a mű befogadóinak. Viszont mi magunk sem fejlődünk egy valamin töprengve.

Attól fejlődünk ha sok dolgot befejezünk, és visszajelzést kérünk rájuk.

About the author

Peter Varnai
By Peter Varnai

Peter Varnai

Get in touch

Heey, I'm Peter. Father of 2, filmmaker, solopreneur, and a helper of other solopreneurs and self-employed people. :) Feel free to reach out to me and let's have a virtual coffee. or Sign up for the newletter.