Inbox Zero

I
Inbox zero. Megteremteni de fenntartani sem egyszerű. 😄 Viszont olyan sok mentális tehertől szabadítja meg az embert. 🚚 Hosszú ideje én sem követtem ezt a jó szokást. De volt valami halvány emlékem arról milyen jó érzés is volt. Mostanában egy szívemnek kedves produktivitással foglalkozó kurzus legfőbb gondolatait igyekszem beépíteni aktívan az életembe és a bejövő email postafiókom kiürítése és nullán tartással is ennek a folyamatnak a része. Szinte fel se tűnik de a rengeteg akár már olvasott felhalmozódott levél zsigeri kérdéseket vet fel bennünk. Úristen vajon válaszoltam e mindenre, vagy ott bújik valami a levelek közt amivel teendőm lenne? Na meg ott van az a két héttel ezelőtti hírlevél ami olyan izgalmasnak tűnt és azt mondtam majd elolvasom. 😀 Ilyenkor igazából döntéseket halogatunk amik a legváratlanabb pillanatokban térnek vissza kísérteni. Ez rengeteg mentális energiánkat felemészti csendben. Pedig mióta a legtöbb e-mail kezelő szoftverben és applikációban megtalálható az archiválás funkció, igazán könnyebbé vált a döntés. Amivel nem akarunk foglalkozni azt nem kell végleg töröljük. Egy jólirányzott kereséssel később is bármikor megtalálhatjuk még akkor is ha nem kategorizáltuk mappákba vagy címkék alá. Most friss személyes tapasztalatból mondhatom hogy nemcsak egy nyugodtabb alapállapotot ad ez a jó szokás hanem külön sikerélményt is minden ládaürítésnél. 🧘‍♂️🥳 Ha kedvetek van ezt és más hasznos produktivitási szokásokat gyakorolni szívből tudom ajánlani azt a kurzust amit emlegettem: https://www.georgekao.com/time.html?ref=petervarnai vagy tartsatok velem a (kb. 😄) jövő hónapban induló Mellékküldetés kurzusban “produktivitás munka/gyerekek melletti projektekkel” témában =)

Inbox zero. Megteremteni de fenntartani sem egyszerű. 😄 Viszont olyan sok mentális tehertől szabadítja meg az embert. 🚚

Hosszú ideje én sem követtem ezt a jó szokást. De volt valami halvány emlékem arról milyen jó érzés is volt.

Szinte fel se tűnik de a rengeteg akár már olvasott felhalmozódott levél zsigeri kérdéseket vet fel bennünk. Úristen vajon válaszoltam e mindenre, vagy ott bújik valami a levelek közt amivel teendőm lenne? Na meg ott van az a két héttel ezelőtti hírlevél ami olyan izgalmasnak tűnt és azt mondtam majd elolvasom. 😀

Mostanában egy szívemnek kedves produktivitással foglalkozó kurzus legfőbb gondolatait igyekszem beépíteni aktívan az életembe és a bejövő email postafiókom kiürítése és nullán tartással is ennek a folyamatnak a része.

Ilyenkor igazából döntéseket halogatunk amik a legváratlanabb pillanatokban térnek vissza kísérteni. Ez rengeteg mentális energiánkat felemészti csendben.

Pedig mióta a legtöbb e-mail kezelő szoftverben és applikációban megtalálható az archiválás funkció, igazán könnyebbé vált a döntés. Amivel nem akarunk foglalkozni azt nem kell végleg töröljük. Egy jólirányzott kereséssel később is bármikor megtalálhatjuk még akkor is ha nem kategorizáltuk mappákba vagy címkék alá.

Most friss személyes tapasztalatból mondhatom hogy nemcsak egy nyugodtabb alapállapotot ad ez a jó szokás hanem külön sikerélményt is minden ládaürítésnél. 🧘‍♂️🥳

Ha kedvetek van ezt és más hasznos produktivitási szokásokat gyakorolni szívből tudom ajánlani azt a kurzust amit emlegettem:
https://www.georgekao.com/time.html?ref=petervarnai

vagy tartsatok velem a (kb. 😄) jövő hónapban induló Mellékküldetés kurzusban “produktivitás munka/gyerekek melletti projektekkel” témában =)

About the author

Peter Varnai
By Peter Varnai

Peter Varnai

Get in touch

Heey, I'm Peter. Father of 2, filmmaker, solopreneur, and a helper of other solopreneurs and self-employed people. :) Feel free to reach out to me and let's have a virtual coffee. or Sign up for the newletter.