Egyéb témák amik érdekelnek

E

Mostanában valamiért nehéz elkezdeni írni, pedig olyan sokáig olyan jól ment. Persze rengeteg dolog történt és történik, nem is hibáztatom magamat, de szeretnék lépni ezügyben és újra gondolatokat juttatni el emberekhez. 😛

Ennek egyik oldala pedig az, hogy szeretnék több témáról is írni. És mindig megpróbálom visszafogni az egyebeket, de ez csak hátráltat.
Szívem csücske a munka plusz család melletti produktivitás témája, de vannak még dolgok amik érdekelnek, és amikről szívesen írnék vagy írtam már korábban más helyeken. =)

Ilyenek pl.
– Introvertáltak és extrovertáltak együttműködése (érdekes hogyan tudnánk megérteni a másik felet. U.i.Jómagam a spektrum ambivertált közepének az introvertáltabb régiójába sorolom magam 🙂 )
– Empátia és hatékonyság ötvözete (általában az emberek vagy az egyik, vagy a másik végletbe esnek, pedig szerintem van értékes ötvözete ezeknek)
– Készségek elsajátítása ÉS továbbadása (nem hivatalos oktatásra gondolok ez alatt, hanem a mindennapi részére amit szinte észre sem veszünk)

Nem feltétlenül azért szeretnék ezekről írni mert olyan mély a tudásom ezekkel kapcsolatban, sokkal inkább azért mert szeretném jobban felfedezni őket, kíváncsi vagyok mások véleményére, gondolataira, tapasztalataira. Sok dolgot tapasztaltam is és figyeltem meg az évek során ezekkel kapcsolatban, és azokat is szívesen megosztanám.

Ezeket túl pedig fő munkám (filmszakma) melletti bizniszem ügyfelei elsősorban technikai dolgok miatt keresnek fel. Főként egyéni vállalkozóknak segítek leküzdeni a vállalkozásukkal járó elkerülhetetlen technikai kihívásokat, a weboldalaktól, a videóvágáson és véletlenszerű informatikai kihívásokon át, a digitális lomtalanításig vagy a feladat automatizálásig.
Ezekkel a témákkal is szeretnék foglalkozni tartalom formájában is 🙂

Mindezek mellett pedig továbbra is fontos részét képezi majd a projektnek a produktivitás témája, főleg család, munka, és egyebek mellett végzett projektekkel kapcsolatban.

About the author

Peter Varnai
By Peter Varnai

Peter Varnai

Get in touch

Heey, I'm Peter. Father of 2, filmmaker, solopreneur, and a helper of other solopreneurs and self-employed people. :) Feel free to reach out to me and let's have a virtual coffee. or Sign up for the newletter.